minőségpolitika

Cégünk, az ARDINSYS Zrt. már 1998 óta követi az ISO minőségirányítási rendszerek folyamatszemléletét, módszertani útmutatásait és teljesíti azok követelményeit. Minőségcéljaink elérése érdekében az ARDINSYS Zrt. jelenleg az MSZ ISO 9001:2009 minőségirányítási szabványnak megfelelően működik. Cégünk működését a Magyar Szabványügyi Testület (MSZT) – az IQNet magyarországi partnere – folyamatosan auditálja (tanúsítvány regisztrációs száma: HU-MSZT-503/1172(2)-1090(2)).

Az ARDINSYS Zrt. működése és projektjeink teljes életciklusa során nagy hangsúlyt fektet a minőségre. Minőségpolitikánk alapvető célként tűzte ki vevői elégedettségének növelését és bizalmának fokozását. Ügyfeleink igényeinek megfelelően fejlesztjük szolgáltatásainkat, korszerűsítjük termékeinket és az alkalmazott technológiákat illetve működési rendszerünket. Céljaink elérése érdekében támogatjuk és megköveteljük kollégáinktól a korszerű szakmai ismeretek elsajátítását és alkalmazását. Munkatársaink felkészültségét rendszeres képzéssel, információ biztonsági és szakmai oktatással, folyamatos ösztönzéssel is biztosítjuk.

Számunkra a szabványnak megfelelő működés több mint formális követelmény, tükrözi a megalapítás óta változatlan értékrendünket, partnereink számára pedig valódi minőségbiztosítást jelent az együttműködés minden fázisában a specifikáció kidolgozásától, a tervezésen át a megvalósításig. Kiemelt figyelmet szentelünk az általunk szállított termékek magas IT biztonsági színvonalára. Átadott rendszereink sikeresen teljesítették több auditor cég IT-biztonsági vizsgálatát is (pl. Deloitte, IFUA Horváth & Partners).

ARDINSYS ISO Certificate MSZ ARDINSYS ISO Certificate IQNET