referenciák

Az ARDINSYS Zrt. büszke rá, hogy az elmúlt 10 év alatt számos hazai banki, befektetési és biztosítási vállalatot tudhatott ügyfelei között. Társaságunk célja megalakulása óta az ügyféligények maximális kiszolgálása. A vevői elégedettségen keresztül hosszú távú, kölcsönösen előnyös partneri kapcsolat kialakítása törekszünk. Számunkra ügyfeleink véleménye és elismerése kiemelten fontos, melyből csapatunk inspirációt és erőt merít a folyamatos fejlődéshez, és a még magasabb szintű ügyfélkiszolgáláshoz. Küldetésünknek tekintjük, hogy partnereink az elkövetkező 10 évben is elégedettek legyenek rendszereinkkel és szolgáltatásainkkal.
Az alábbiakban szeretnénk bemutatni jelenlegi főbb ügyfeleinket, ahol banki, befektetési és biztosítási termékeink már hosszú évek óta, folyamatosan teljesítenek szolgálatot, partnereink megelégedésére:

Allianz Cetelem Concorde
Erste Bank Erste Befektetési Zrt. Raiffeisen Bank

 

partnerség

Az informatikai piacon kialakított jó kapcsolataink és együttműködő parnereink segítségével rugalmas hátteret tudunk biztosítani speciális szakértelmet, vagy kiemelt többlet erőforrást igénylő helyzetekben is.
Emellett a kutatói szférával is szoros kapcsolatot ápolunk. Együttműködési szerződést kötöttünk a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Alkalmazott Informatikai Tanszékével és az ELTE Informatikai Karával, amely a kölcsönös előnyök mellett segíti a kapcsolatok kialakítását a tehetséges fiatal generációval.