jogi nyilatkozat

 

Tisztelt Látogató!

Kérjük, webhelyünk használata előtt szíveskedjen figyelmesen elolvasni az alábbi jogi nyilatkozatot, mivel honlapunk vagy annak bármely oldalának megnyitása jelen nyilatkozatban foglaltak tudomásul vételét jelenti. Köszönjük!

Szerzői jog

Az ARDINSYS Zrt. weboldalán található valamennyi információ (termékek és szolgáltatások leírásai, tájékoztató szövegek, képek, grafikák) ARDINSYS Zrt. kizárólagos tulajdonát képezi, és ennek megfelelően az 1999. évi LXXVI. törvénynek megfelelően teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. Bármely információ felhasználása, át- és feldolgozása, másolása, terjesztése, újra megjelenítése, offline és online tárolása kizárólag a jogtulajdonos ARDINSYS Zrt. kifejezett és írásbeli hozzájárulásával történhet. Az említett hozzájárulás nélkül a felsorolt tevékenységek a szerzői jogok megsértését jelentik, és jogi következményeket vonhat maga után.

Felelősség kizárása

Az ARDINSYS Zrt. nem vállal felelősséget weboldalával kapcsolatban az annak használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, vonal- vagy rendszerhibából eredő károkért.
Az ARDINSYS Zrt. weboldalán található információk semmilyen esetben sem minősülnek hivatalos ajánlattételnek vagy ajánlattétel részének. Az ARDINSYS Zrt. hivatalosan ajánlatot kizárólag személyes kapcsolatfelvétel után ad.
Az ARDINSYS Zrt. weboldalán található minden információ kizárólag tájékoztató céllal került publikálásra. Az ARDINSYS Zrt. nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon elhelyezett információk tartalmáért.

Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen kérdése, panasza vagy javaslata lenne webhelyünkkel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk az alábbi címen: ARDINSYS Zrt. (1023 Budapest, Mecset u. 10-12.) vagy az ardinsys@ardinsys.hu email címen.