ipari megoldások

Az ARDINSYS Zrt. ipari rendszerszállítóként több iparágban, számos átadott megoldással büszkélkedhet. Ipari rendszereink általában komplex ERP megoldások, melyek az adott ügyfelünk teljes termelő funkcionalitását lefedi – a kereskedelmi feladatoktól kezdve, a szerződéskötésen, az ipari folyamatok irányításán keresztül a kiszállításig és az elszámolásig. Komplett szoftveres megoldásokat fejlesztettünk szárazanyag forgalmazásra, termeltetés és minősített beszállítás nyilvántartására, valamint közúti- és személyforgalmi beléptetésre és nyilvántartásra. Jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezünk a méréstechnikában, passzív rádiófrekvenciás (RF) azonosításban, vonalkód kezelésben és ipari számítógépekkel (PLC) történő kommunikációban. Korábbi rendszereink jellemzően energia-, cement- és a cukoripar részére készültek (pl. Holzim, Nordzucker). Jelenleg kiemelt gyógyszeripari megoldásaink fejlesztése és támogatása kap jelentős hangsúlyt.

PatikaSYS gyógyszertári rendszer

A PatikaSYS gyógyszertári rendszer teljes körű, moduláris felépítésű, cloud-alapú megoldás közforgalmú gyógyszertárak és gyógyszertár láncok részére. A kiskereskedelmi modul kulcsrakész megoldás a gyógyszertárak teljes ügyvitelének támogatására. Tervezése során alapvető szempont volt, hogy a vásárlók kiszolgálása a lehető leggyorsabban történhessen. A rendszer felülete egységes, könnyen áttekinthető és az aktuális technológiai elvárásoknak megfelelően, érintőképernyőről kényelmesen vezérelhető. A fejlesztés során kiemelt hangsúlyt kapott gyógyszerész szakértők bevonásával a használati szokások elemzése és az értékesítési folyamatok újragondolása, valamint a speciális gyógyszerész szakmai feladatok támogatása. A rendszer irodai modulja hatékonyan támogatja a rendelési, árazási és készletkezelési folyamatokat, valamint rugalmasan kezelhető jelentéskészítő eszközt is biztosít. A cloud-alapú működésnek köszönhetően a rendszer bármely funkciója egyszerűen elérhető a gyógyszertáron kívüli helyszínekről is, asztali számítógépről vagy akár tabletről.
A PatikaSYS rendszer központi modulja teljes gyógyszertárlánc felügyeletet tesz lehetővé. Segítségével felügyelhetjük tetszőleges számú autonóm gyógyszertár gazdálkodását. A központi cikktörzs hatékonyan támogatja a szakmai munkát, a központi ügyféltörzs erősíti a törzsvásárlói rendszert, valamint jelentős mennyiségű felesleges adminisztráció alól mentesíti a gyógyszerészeket. A központi modulhoz kapcsolódó üzleti elemző (BI) modul a gyógyszertárlánc üzleti adatainak felhasználásával lehetőséget biztosít a fontos piaci trendek feltérképezésére, illetve átfogó elemzésekkel támogatja a vezetői döntéshozást.