cégtörténet

Cégünk mögött több mint 20 év szakmai tapasztalat, stabil működés és folyamatos növekedés áll. Az ARDINSYS Zrt. jogelődjét 1991-ben alapították technológiai és mérnöki orientáltságú magyar magánszemélyek, majd svéd-magyar vegyesvállalatként működött vezető ipari rendszerszállítóként.

Cégünknél 1998-ban kezdődött meg a pénzügyi szoftverek fejlesztése, majd a folyamatos piaci sikerek hatására és az átadott komplex rendszerekkel kapcsolatos pozitív visszajelzések eredményeképpen egyre növekvő súlyt képviseltek a banki és befektetési szolgáltatói ügyfeleink számára történő informatikai fejlesztések. 2005-től a pénzügyi szoftvereket fejlesztő üzletág önálló cégként, immár ARDINSYS Zrt. néven folytatta tevékenységét.

Cégünk legfőbb tevékenységi területe a szoftvermegoldások fejlesztése bankok, biztosítók, brókercégek és gyógyszeripari cégek számára, de rendszerintegráció terén az ipari szektorban működő ügyfeleinknél is komoly tapasztalatokra tettünk szert. Fejlesztői tevékenységünk a szoftver-rendszerek átgondolt tervezésén alapul. Saját, testre szabható termékeink illetve egyedi rendszerek szállítása és karbantartása mellett informatikai tanácsadói és támogatói szolgáltatásokat is nyújtunk ügyfeleinknek. Az ARDINSYS Zrt. jelenleg mintegy 50 fős professzionális fejlesztői és tanácsadói teamet foglalkoztat (35 fős fejlesztőgárda, 5 fő architekt, 10 fő üzleti elemző illetve projektmenedzseri és tanácsadói gárda).

1998 óta követjük az ISO minőségirányítási rendszerek folyamatszemléletét, módszertani útmutatásait és teljesítjük azok követelményeit. Társaságunk jelenleg az ISO 9001:2009 minőségbiztosítási szabványnak megfelelően működünk. Elkötelezettek vagyunk naprakész technológiák alkalmazásával a megrendelők igényeit maximálisan kielégítő rendszerek kialakítására. Rendszereink alapvetően Java vagy Microsoft technológiákat alkalmazó vékonyklienses internetes, intranetes, mobil illetve vastagkliens megoldások. A minőségen túl a gyors és hatékony problémamegoldásban és ügyfélszolgálatban is igyekszünk kiemelkedni versenytársaink közül.